Καλωσόρισες στο Blog μας!!!Το Sea Breaze άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 2006 ταυτόχρονα με την απελευθέρωση και την νομιμοποίηση της αυτόνομης κατάδυσης στην Ελλάδα.

Σκοπός μας ήταν να εκπαιδεύουμε και υποστηρίζουμε ανθρώπους που έχουν πάθος και αγάπη για τη θάλασσα, στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να διενεργούν ευχάριστες, διασκεδαστικές, δημιουργικές και πάνω απ’ όλα ασφαλείς καταδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Αρχικά ήμασταν ένα συνηθισμένο καταδυτικό κέντρο στο Ναύπλιο στην παραλία της Αρβανιτιάς προσφέροντας βασικές υπηρεσίες όπως εκπαίδευση σπορ καταδύσεων (αναψυχής), συνοδευόμενες καταδύσεις, ενοικίαση εξοπλισμού και πλήρωση φιαλών.

Το 2008 προσαρμοζόμενοι σε οικογενειακές, επαγγελματικές και οικονομικές αλλαγές, μεταφέραμε την έδρα μας στην οδό Ρήγα Φεραίου 32 στο Μοσχάτο.

Ο σημαντικά αυξημένος αριθμός δυτών, o έντονος ανταγωνισμός και η μεγαλύτερη σεζόν της Αθήνας, μας οδήγησαν να σκεφτούμε τρόπους για να προσφέρουμε σημαντικά περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Αποφασίσαμε πως ο καλύτερος τρόπος ήταν να ''επενδύσουμε'', όχι σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, όπως το είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά, αλλά σε γνώσεις. 

Όχι διαφημίσεις σε περιοδικά και φυλλάδια, όχι
state of the art εγκαταστάσεις και αυτοκίνητα!!!

Ένα
website για αρχή και πολύ όρεξη για καταδυτικές δραστηριότητες και περισσότερες γνώσεις!!!

Συνεργαστήκαμε με αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της Ευρωπαϊκής καταδυτικής βιομηχανίας, όπως ο Mark Ellyat, ο Richard Walker, ο Steve Martin, ο Pascal Bernabe, ο Achim Schloeffel  και άλλους. 

Αυτό που καταφέραμε ήταν να αυξήσουμε τις γνώσεις μας και να μάθουμε από τις εμπειρίες τους, με αποτέλεσμα να μπορούμε να τις εφαρμόζουμε και κατόπιν να τις μεταδίδουμε στους φίλους – πελάτες μας.

Αυτό που από το 2006 παραμένει ίδιο και χωρίς καμία υποχώρηση είναι το όραμα και η αποστολή μας.


Η ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού και η παραγωγική συνεργασία με τους συναφείς κλάδους (ξενοδοχεία, εστιατόρια, θαλάσσια σπορ κλπ) μέσα από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες παροχής εκπαίδευσης, συνοδευόμενης κατάδυσης και παροχής καταδυτικού εξοπλισμού.


Στην Sea Breaze λατρεύουμε να σας βοηθάμε να πετύχετε τους στόχους σας, είτε σαν ερασιτέχνης, είτε σαν επαγγελματίας της αυτόνομης κατάδυσης!!!
 Το περιεχόμενο του blog, η εκπαίδευση και τα Δωρεάν μαθήματα

Έχουμε δαπανήσει απεριόριστο χρόνο και χρήματα στα θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης και αναγνωρίζουμε ότι στις μέρες μας είναι και τα δύο πολύτιμα και δύσκολα.

Για το λόγο αυτό λοιπόν δημιουργήσαμε αυτό το
Blog στο οποίο θα βρεις λύσεις σε αυτά που σε προβληματίζουν στην κατάδυση.

Στις κατηγορίες
SportDiving, Technical Diving, Cave Diving, Rebreather, Sidemount, Professionals, Δημοσιεύσεις, Dive Trips και First Aid, θα βρίσκεις χρήσιμα άρθρα, podcasts, videos, και ανακοινώσεις για σεμινάρια, webinars, μυστικά και κόλπα για καταδύσεις και καταδυτικό εξοπλισμό αλλά και ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μπορείς τώρα να κάνεις τα πρώτα σου μάθημα εντελώς δωρεάν από την καρέκλα του γραφείου σου ή τον καναπέ του σπιτιού σου, καθώς επίσης να παρακολουθείς επιμορφωτικά webinars είτε από την οθόνη του υπολογιστή, είτε ακόμα και από το smartphone ή το tablet σου.

Δες όλες τις μορφές κατάδυσης εδώ, επέλεξε αυτή που σε ενδιαφέρει, συμπλήρωσε το όνομα και το email σου και πάρε δωρεάν εκπαιδευτικά βοηθήματα και υλικό που θα σε βοηθήσει να δεις την άλλη πλευρά της αυτόνομης κατάδυσης στην Ελλάδα!!!

Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο και χρήματα, ενώ ταυτόχρονα σου δίνεται η δυνατότητα να μας γνωρίσεις και να αποφασίσεις μόνος/η αν είμαστε ή όχι η σωστότερη επιλογή για εσένα.
Blog: Κάθε 15 ημέρες ένα νέο άρθρο.
Στα σίγουρα θα υπάρχουν και επόμενα μέσα στην διάρκεια του μήνα, αλλά τα άρθρα κάθε 1η και 15 του μήνα με τη μορφή κειμένου,
podcast ή Video, είναι το εβδομαδιαίο σας ραντεβού με το Blog μας.

Ο σκοπός του είναι να σε ενισχύσει, τόσο μετά από τις καταδύσεις του Σαββατοκύριακου, όσο και για το υπόλοιπο της εβδομάδας, λαμβάνοντας πληροφορίες και γνώσεις που θα μπορείς να εφαρμόσεις και να δοκιμάσεις στις επόμενες υποβρύχιες περιπέτειες σου.

Podcast: Επειδή σεβόμαστε το χρόνο σου, για την περίπτωση που ο χρόνος σου δεν επαρκεί για να διαβάσεεις ένα κείμενο, με τα podcast σου δίνεται η δυνατότητα να τα κατεβάσεις στο κινητό σου ή στο ipod και να τα ακούσεις πηγαίνοντας ή επιστρέφοντας από τη δουλειά ή γενικά στον ελεύθερο χρόνο σου.

YouTube: Είναι πολλές οι φορές που οι λέξεις και τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν κάτι σημαντικό, όμορφο, ιδιαίτερο κλπ.
Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το
blog μας στο YouTube, στο οποίο μπορείς να δείς διάφορα video τα οποία θα σου φανούν χρήσιμα.

Webinars: Ένα τουλάχιστον ανά 2 μήνες.
Τα
webinars δημιουργούνται κυρίως μετά από εντοπισμό κάποιου συγκεκριμένου προβληματισμού της καταδυτικής κοινότητας.
Υπάρχουν όμως και τα
webinars που δημιουργούνται μετά από απαίτηση φίλων και μαθητών μας.

Γι αυτό, όταν και αν σε προβληματίσει οτιδήποτε σχετικό με την κατάδυση, μη διστάσεις να μας στείλεις ένα μήνυμα εδώ ή στην
Fan Page μας στο Facebook ή ακόμα και να μας καλέσεις στα τηλέφωνα που θα βρεις εδώ.

Εφαρμογή Android: Για την ευκολότερη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων και των εξελίξεων στο καταδυτικό μας κέντρο δημιουργήσαμε την εφαρμογή Sea Breaze που μπορείς να βρεις και να κατεβάσεις εδώ

Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, θέματα καταδυτικού εξοπλισμού, ταξίδια Ελλάδας & εξωτερικού, ημερήσιες εκδρομές και πολλά ακόμα, μόνο για εσένα που θα μας εμπιστευτείς μερικά MB  στο android κινητό σου!!!

Φυσικά η πόρτα μας είναι ακόμα μια δυνατότητα και θα είναι χαρά μας να σε γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε αυτά που σε απασχολούν, πίνοντας ένα φιλικό μεν, αλλά με πολύ επαγγελματισμό καφέ!!!


Συνδέσου μαζί μας επίσης στα
Facebook Twitter LinkedIn  Pinterest Instagram

Εκπροσωπούμε μια μορφή εκμάθησης και διενέργειας καταδύσεων που δεν αφορά μόνο στον εξοπλισμό, τα σχολεία, τα καρτελάκια και την υποβρύχια κολύμβηση.

Δες τη μεγαλύτερη εικόνα. Χρειάζεται να κάνουμε όλα αυτά που μπορούμε και μας αρέσουν, ώστε η Ελληνική κατάδυση να φτάσει εκεί που πραγματικά της αξίζει και σε χρειαζόμαστε δίπλα μας και κοντά μας.

Καλή συνέχεια και θα σε δούμε μέσα ;)