Ερυθρά 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με φοβερή ορατότητα και μαλακά κοράλλια που κόβουν την ανάσα, η Ερυθρά Θάλασσα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κατάδυσης στον κόσμο. 

Υπάρχουν πάνω από χίλια είδη ψαριών στην Ερυθρά Θάλασσα, το 20% των οποίων δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού στον κόσμο.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι εκεί που καταλήγει η Αιγυπτιακή άμμος της ερήμου, αρχίζει ένας θαλάσσιος παράδεισος, όπου κατά ειρωνικό τρόπο το κλίμα της ερήμου έχει δημιουργήσει ένα ιδανικό σκηνικό για δύτες.
Είναι ένα από τα πιο ηλιόλουστα μέρη του πλανήτη και ως εκ τούτου, τα κοράλλια και οι μικροσκοπικοί τους επισκέπτες ευδοκιμούν κάτω απ’ την αφθονία του ήλιου. 

Η Ερυθρά Θάλασσα είναι ο τόπος ανάπαυσης των πολλών ενδιαφερόντων ναυαγίων,  συμπεριλαμβανομένων και  αρκετών πλοίων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και τα οποία στεγάζουν αμέτρητα ευρήματα.

Οι τοποθεσίες είναι στη μέση της Ερυθράς Θάλασσας (9 ώρες με μηχανοκίνητο σκάφος από την ακτή).
Πρόκειται για νησιά απεριόριστης ομορφιάς, πράγμα που σημαίνει ότι κάτω από την επιφάνεια, οι τοίχοι τους πηγαίνουν εκατοντάδες μέτρα κάθετα προς τα κάτω, χωρίς αμμώδεις παραλίες και ρηχούς υφάλους τριγύρω.

Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συναντηθείτε με  μεγάλα ψάρια, όπως σαλάχια, καρχαρίες, και άλλα πελαγίσια αρπακτικά.
Γκρι, Thresher και Hammerhead καρχαρίες είναι μόνιμοι κάτοικοι.

2 ναυάγια στο Big Brother (Aida και Numidia) και μια νυχτερινή κατάδυση προσφέρονται σε αυτό το δρομολόγιο. Η νυχτερινή κατάδυση δεν επιτρέπεται στα Brothers και ελέγχεται από την αιγυπτιακή κυβέρνηση. Όμως νωρίς το πρωί, πριν από το πρωινό οι καταδύσεις επιτρέπονται!!!
Θες να μάθεις περισσότερα γι' αυτό το ταξίδι;

Εδώ θα βρείς όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, καθώς επίσης τις προσφορές και τις εκπτώσεις μας.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου