Βασικός Προγραμματισμός Κατάδυσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Βασικός Προγραμματισμός Κατάδυσης


Δείτε τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλίσετε ευχάριστες, ψυχαγωγικές, εποικοδομητικές και γεμάτες δημιουργικότητα καταδύσεις, γνωρίζοντας νέους φίλους, κάνοντας νέα πράγματα και διευρύνοντας τον τρόπο με το οποίο θα αποκομίζετε όλο και περισσότερες γνώσεις.Στη σημερινή συγκυρία, η εις βάθος κατανόηση των βασικών εργαλείων που μας διαθέτουν οι οργανισμοί εκπαίδευσης αυτοδυτών και  οι σχολές καταδύσεων, είναι 100% απαραίτητη.

Πολλοί δύτες καθώς και επαγγελματίες της κατάδυσης ακολουθούν σε γενικές γραμμές τα βήματα που χρειάζονται ώστε να προγραμματίσουν μια κατάδυση ή μια εκπαιδευτική ημέρα αντίστοιχα.

Οι ημέρες αυτές, άλλες φορές  ολοκληρώνονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και άλλες με διάφορα μικροπροβλήματα, τα οποία είτε περιορίζουν την καλή διάθεση, είτε αναγκάζουν την ακύρωση της κατάδυσης ή του μαθήματος, είτε ακόμα γίνονται η αρχή για μεγαλύτερα και πιο σύνθετα προβλήματα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε τοn τρόπο να αξιοποιείτε τα εργαλεία που υπάρχουν στο εγχειρίδιο PADI Open Water Diver στη σελίδα 252 και 253, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο τις πιθανότητες που αναφέραμε πιο πάνω.
Κατεβάστε δωρεάν τις σελίδες 252 & 253

Κατεβάστε τον πίνακα PADI RDP ο οποίος περιλαμβάνει και τους κανόνες τις κατάδυσης εδώ & εδώ


Κατεβάστε την παρουσίαση του σεμιναρίου σε PDF εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου