PADI Tec 45 Diver Course - Τι είναι και τι να Περιμένεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία, η κόπωση και το άγχος να βρίσκονται μόνοι σε μεγάλο βάθος για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι ένας λόγος για να είχαν παραισθήσεις, αλλά οι δύτες είδαν κάτι πραγματικά μυστηριώδες και θαυμάσιο που δε θα το ξεχάσουν ποτέ. 

Αυτή η εξερεύνηση δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!!

Η γνώση είναι ο θησαυρός που ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του Οπουδήποτε!!!Στο άρθρο για το PADI Tec 40  έμαθες πως τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς τα είχες στο μυαλό σου σύμφωνα με αυτά που σου είχαν πει ή είχες διαβάσει!!!

Κατάλαβες πως ενώ είχες δαπανήσει πολύ κόπο και χρήμα για εκπαιδεύσεις, ειδικότητες και εξοπλισμό, τελικά δεν αποτέλεσαν και τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Αντιλήφθηκες ότι ενώ ξόδεψες μια περιουσία για να γίνεις επαγγελματίας  
Dive Master και εκπαιδευτής, μέσα σε τέσσερεις μόνο ημέρες ανατράπηκαν όλα όσα νόμιζες ότι γνωρίζεις για την κατάδυση, την ασφάλεια, τον εξοπλισμό κτλ.

Έστω όμως και με αυτόν τον τρόπο ή με μια μικρή καθυστέρηση και κάτω από αυτές τις συνθήκες, κατάφερες να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, αντιλαμβάνεσαι και φιλτράρεις τα πράγματα και τουλάχιστον στο εξής θα είσαι, ένας καταρτισμένος, ασφαλής (για εσένα και τους άλλους) και εξοπλισμένος με καλύτερες γνώσεις και δεξιότητες, δύτης, εξερευνητής ή/και επαγγελματίας!!!

Apeks Tek 3 Complete Set - UK Main Dealer Warranty

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, σεβόμαστε το χρόνο σου, το άγχος σου, τη δίψα σου για μάθηση και το σημαντικότερο, τα χρήματά σου!!!

Έχοντας αυτό στο μυαλό, με τον ίδιο σεβασμό και εκτίμηση προς εσένα και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου, σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνεις την επόμενη σωστότερη επιλογή και επένδυση.

Το πρόγραμμα PADI Tec 45 δεν είναι το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει απλά πέντε (5) μέτρα πιο βαθιά.

Είναι το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις ακόμα περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες, να αποκτήσεις φίλους και καταδυτικά ζευγάρια και να καταφέρεις να υλοποιήσεις ακόμα περισσότερα και πιο πολύπλοκα project και εξερευνήσεις που δε θα είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικές!!!

Εδώ αρχίζει η "επιστημονική" προσέγγιση της κατάδυσης, μπαίνοντας λίγο πιο βαθιά στο ζουμί της θεωρίας της αποσυμπίεσης, της φυσιολογίας, των λογισμικών αποσυμπίεσης και των στρατηγικών ανάδυσης βάση των διαφορετικών καταδυτικών προφίλ που θα σχεδιάζεις τις καταδύσεις και τις εξερευνήσεις σου.

Οι καταδυτικοίσου ορίζοντες διευρύνονται χωρίς να χρειάζεται να περιφέρεσαι μόνο στις γνωστές καταδυτικές τοποθεσίες. Χωρίς να περιορίζεσαι στο επίπεδο και τις γνώσεις των δυτών που θα επιλέγεις να καταδύεσαι μαζί.

Apeks Tech Shorts- Get teh offer

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε αυτούς που ξέρουν και μπορούν να βάλουν τον πήχη των απαιτήσεών τους ψηλά.

Δεν απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν απλά να αναπνέουν βαθιά, να συλλέγουν καρτελάκια πιστοποίησης και να κολυμπούν υποβρυχίως με αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας χωρίς σκοπό, στόχο και αιτία.


Είσαι έτοιμος/η για το επόμενο σταθερό, παραγωγικό και δημιουργικό βήμα στην τεχνική κατάδυση;

Αν ναι τότε επικοινώνησε μαζί μας εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή στο επόμενο PADI Tec 45 diver ή το ολοκληρωμένο PADI Tec Rec diver course που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.   


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου