Επενδύοντας στο Μέλλον - «Σφουγγαράδες της Καλύμνου και σφουγγάρι»

Δεν υπάρχουν σχόλια
«Σφουγγαράδες της Καλύμνου και σφουγγάρι» ήταν το θέμα που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου –Ταύρου, με την Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος“ και σε συνεργασία με το καταδυτικό μας κέντρο Sea Breaze, υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου. 


Η δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο πιλοτικούπρογράμματος εκπαίδευσης καταδύσεων το οποίο απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 10 έως 16 ετών και στους συνοδούς τους, με σκοπό να τους μυήσει στα επαγγέλματα της θάλασσας, στην θαλάσσια εκπαίδευση και να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με ην προστασία του υποθαλάσσιου περιβάλλοντος.


Η παρουσίαση περιελάμβανε: -Προβολή ντοκιμαντέρ για τους σφουγγαράδες με σχετική ομιλία  και - Παρουσίαση (Powerpoint) με παράλληλη διδασκαλία για την φυσιολογία και επεξεργασία του σφουγγαριού. (Υπήρχαν φυσικά σφουγγάρια, με τα οποία μπορούσαν οι μαθητές να έλθουν σε επαφή και να τα περιεργαστούν).


Περισσότερα περισσότερα για την πολιτιστική ομάδα Αρχιπέλαγος και εδώΔείτε τι έργαψαν επίσης
1) kalymnosola και εδώ

Η συνεισφορά του καταδυτικού μας κέντρου θα συνεχιστεί και για τη φετινή χρονιά.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε σχολεία, δήμους αλλά και ιδιώτες.
Για πληροσφορίες σχετικά με τα προγράμματα και το πως μπορείτε να ενταχθείτε σε αυτά, παρακλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ και εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου