Ξεθάβοντας τον κρυμμένο θησαυρό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πολλές είναι οι φορές που αρκετοί από εμάς, είτε δύτες, είτε επαγγελματίες, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με καταστάσεις ξεχασμένου εξοπλισμού, μη λειτουργικού εξοπλισμού, με αναπάντεχες εκπλήξεις και περιορισμούς της καταδυτικής τοποθεσίας, έλλειψης κιλών, και ακόμα χειρότερα παραλειπόμενες διαδικασίες πριν την κατάδυση η οποίες οδηγούν άλλοτε σε μικρά και άλλοτε σε μεγαλύτερα προβλήματα.


Η εβδομάδα ξεκίνησε με πολύ άγχος και στρες και από την Τετάρτη κιόλας ο Stroker έψαχνε να βρει τον τρόπο που θα χαλαρώσει και θα διασκεδάσει. 
Η πρόσφατη ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του στις καταδύσεις ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο για να επικοινωνήσει με τον συμμαθητή του που ήταν καταδυτικό ζευγάρι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Έτσι κι έγινε λοιπόν. Ραντεβού Σάββατο πρωί στη θάλασσα.
Οι δύτες ξεκίνησαν να ξεφορτώνουν το εξοπλισμό τους από το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν τη συναρμολόγηση. Μέσα στη βιασύνη του επειδή άργησε να ξυπνήσει μιας και ήταν πτώμα από την προηγούμενη μέρα, ο
Stroker είχε αφήσει στο σπίτι το κιτ με τα ανταλλακτικά και τα o-ring
Ατυχία. Μόλις άνοιξε το αέρα της φιάλης του για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές, έσκασε το o-ring. Και τώρα που δεν είχε το κιτ μαζί του;;;
Δυστυχώς γι αυτόν, ούτε και το ζευγάρι του είχε ανταλλακτικά, μιας και αυτός άργησε να ξυπνήσει και έφυγε βιαστικά από το σπίτι.
Το πρόβλημα μεγάλωσε μόλις ο
Stroker ανακάλυψε πως είχε ξεχάσει και τη στεγανή του στολή.
Αυτό που συμφώνησαν να κάνουν λοιπόν ήταν να φύγει ο
Stroker με το αυτοκίνητο για να επιστρέψει στο σπίτι ώστε να πάρει τη στολή και το κιτ ανταλλακτικών.
Μόλις επέστρεψε όμως ο φίλος του τον ενημέρωσε πως δέχτηκε ένα σημαντικό τηλεφώνημα και έπρεπε να φύγει εσπευσμένα για το σπίτι. 
Ή μήπως βαρέθηκε να περιμένει 1:15 λεπτά τον Stroker;;; J


Αυτά και πολλά παρόμοια τέτοια περιστατικά, έχουν σαν αποτέλεσμα την μείωση ή ακόμα και την εξαφάνιση της ευχαρίστησης και της χαλάρωσης, που ήταν ο στόχος της κατάδυσης. Όταν μάλιστα αυτό συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, τότε αρχίζει να λειτουργεί συσωρευτικά όπως λέμε στην κατάδυση και το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του ενδιαφέροντος και του πάθους. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο τέλος αξιόλογοι δύτες ή ακόμη και επαγγελματίες, διακόπτουν την ενασχόλησή τους με το πιο συναρπαστικό σπορ. Την κατάδυση!!!


Αν λοιπόν έχεις βιώσει και εσύ ίδια ή παρόμοια περιστατικά, τότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ακούσεις, όχι μόνο τους τρόπους με τους οποίους θα τα εξαλείψεις, αλλά και πως θα τις κάνεις να … μετράνε.

Σε αυτό το πρώτο μας webinar, το οποίο είναι εντελώς δωρεάν, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές, μυστικά και κόλπα, ώστε όχι μόνο να διατηρήσετε το ενδιαφέρον σας για τις καταδύσεις αμείωτο, αλλά θα σας εξηγήσουμε  και το πως θα μπορέσετε να ωφεληθείτε τα μέγιστα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές την έννοια της δημιουργικότητας.

Το σεμινάριο δα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στις 19:00

Κάντε τώρα την εγγραφή σας σε αυτό το δωρεάν webinar κάνοντας κλικ ακριβώς από κάτω.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου