Εξερευνητική αποστολή στη Λέρο

Δεν υπάρχουν σχόλια
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 12-22  Απριλίου 2013 στο νησί της Λέρου, η πρώτη μας αποστολή.


Την Παρασκευή 12/4 μια διεθνής ομάδα δυτών των InnerSpaceExplorers, με επικεφαλής τον εκπαιδευτή Σπύρο Κόλλα, μαζί με τους  Rasmus Dysted, Jochen Grau και Achim Schloeffel, ταξίδεψε στο νησί της Λέρου για τη διεξαγωγή έρευνας σε ορισμένα ναυάγια, καθώς και τοποθεσίες γεωλογικού ενδιαφέροντος. 


Ευχαριστούμε τον Σπύρο για όλη την προσπάθεια της ετοιμασίας ώστε να γίνει η αρχή, όπως επίσης και την HOLLIS για τη γενναιόδωρη υποστήριξή της με τις συσκευές ανακύκλωσης αναπνοής (rebreathers) PRISM 2 για την κάλυψη των αναγκών της προσπάθειας μας.


Οι προσδοκίες μας για παγκόσμιας κλάσης καταδύσεις και εξερευνήσεις με φανταστικές ομάδες ανθρώπων υλοποιήθηκαν στο έπακρο και έχουν θέσει τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της εξερεύνησης μας στο νησί της Λέρου.


Μεγάλη χαρά επίσης για εμάς ήταν οι Ελληνικές συμμετοχές του Αλέξανδρου Σουμπλή και Παναγιώτη Κούνου, οι οποίοι, εκτός από την εξαιρετική απόδοση και συνεισφορά τους στις ομάδες που πλαισίωσαν, ήταν καταλυτική, απέκτησαν μια τεράστια εμπειρία στις διαδικασίες χαρτογράφησης, τοπογραφίας και την ανάμειξη των αερίων.


Ελπίζουμε και ευχόμαστε η συμμετοχή των δύο μελλών της σχολής μας να πυροδοτήσει, τόσο τα υπόλοιπα μέλη της σχολής μας, όσο άλλους Έλληνες και μη δύτες, ώστε να αναλάβουν όμοιες ή παρόμοιες δράσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.   


Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε και εσείς να πλαισιώστε αντίστοιχες ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, επικοινωνήστε μαζί μας ή διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου